Sa vizitam orasul care doarme iarna, se trezeste vara si straluceste primavara!

Orasul bogat si sarac, orasul care are un suflet frumos, dar o mandrie pentru ca se culca pe malul marii, bineinteles isi intinde mainile si picioarele si atinge nisipul.

Ce istorie are acest oras, cate natii, cate idei si ce arta in stilul Nouveau prin Cazino. O forma frumoasa de scoica se ridica cu eleganta si impune respect deasupra marii albastre.

Langa cazino se afla un acvariu mic, dar frumos, destul de interesant cu diferite specii de pesti si poate fi vizitat cu familia.

Sunt aproximativ 57 de bazine ce compun Acvariul. Cele mai multe fac parte din Sectia Marina, nevertebrate care au migrat din Marea Mediterana.

Mergand pe jos, atunci cand razele soarelui iti ating corpul, ajungi la Catedrala orasului, o biserica frumoasa asezata deasupra marii. In zona centrului vechi al orasului se afla mai multe locatii cu credinte diferite de cea ortodoxe. Aici este si farmecul acestui oras. Traim cu totii frumos si ne leaga intelepciunea ca la finalul zilei cu totii stim ca exista un singur Dumnezeu si ne iubeste pe toti la fel!

Urcand frumos pe stradute inguste te incojori de cladiri cu o arhitectura frumoasa, ajungem la Geamia Hunchiar si la Moscheea Regala Carol I. Printre stradute vizitam Casa cu lei !

Continuam drumul si vizitam Muzeul de Arheologie dedicat cercetarii, conservarii si expunerii patrimoniului arheologic al zonei.

Am uitat sa va povestesc despre cea mai faina zona, cea a portului. Deci, ne intoarcem si mergem acolo unde luxul, frumosul si mirosul de retete rafinate te coplesesc. Iahturi, barci si restaurante superbe. Cum sa nu incerci macar o inghetata si sa privesti aceasta zona, sa te bucuri de cateva clipe, sa te simti ca in Dubai Marina…deci cu totii putem visa un pic !

Am sa ma opresc aici in a povestii despre Constanta. Sunt multe de spus si de vizitat, dar hai sa lasam clipa un pic si sa ne bucuram. Data viitoare mergem in zona cluburilor si a festivalurilor …..ca totusi tuturor ne place distractia, indiferent de varsta.

S-ar putea să-ți placă și...

Rezerva acum

Vouchere de vacanta


This will close in 20 seconds