Amintiri din tabăra de copii

La un telefon distanță te întâlnești cu cele mai frumoase sentimente. Ajungi înapoi în timp și rupi din bucățile trecutului. Te oprești și observi că ai fost și tu cândva la fel de splendid și strălucitor! Așa ne-am întâlnit și noi cu cea mai frumoasă echipă de karate, cu campionii României, cum îmi place mie să îi prezint.

Într-o zi de primăvară ne sună o doamnă cu o voce puternică și ne spune dacă o putem ajuta cu cazarea unui grup de copii. Prima reacție a fost DAAAA , cu drag. Dar cine sunt, de unde vin? Oare nu o să ne distrugă casa? Oare nu o să se certe pe aici? Doamne, ce ne facem, cum o să reacționăm? Atâtea și atâtea întrebări și emoții ne treceau prin gând și a venit momentul și ne-am intalnit cu cei mai frumoși copii, cei mai buni și mai disciplinați.

S-au cazat, au zâmbit, i-am întâmpinat cu o limonadă, niște prăjituri și uite așa începe aventura. Trezirea la ora 06:00, dimineața, copii de la 5 ani până la 14. Își făceau încet toaleta de dimineața și coborau scările în liniște la antrenament. Eu șocată, cum se poate să se trezească așa de dimineață. La ora 10:00 înapoi la micul dejun. După micul dejun înapoi la mare și antrenament, la ora 14:00 înapoi la masa de prâz și somn, după somn înapoi la mare și antrenament și seara la o poveste cu toții. Așa au trecut 6 zile pline.

Nu s-a spart niciun pahar, nu s-a stricat nimic, nu s-a urlat, nu s-au lovit, deci zici că te uitai la un film organizat. Ce organizare! Stăteam pe scările din fața vilei și mă uitam la ei și îi admiram, pur și simplu îi iubeam. Aveau atâta emoție și lacrimi. Plângeau că erau departe de părinți, dar plângeau în liniște și se luptau să reziste și să meargă mai departe, să arate că ei pot și mai mult și că sunt puternici. Le vedeam sufletul plin de întrebări și frica și dubiile și mă bucuram. Mă cuprinde așa un fior ca un vânt de vară ce te adie pe suflet. Crește Clara și va fi la fel și m-aș bucura să fie exact așa, o luptatoare.

Deci, dacă organizați TABĂRĂ DE COPII noi suntem aici.

Prin aceste TABERE noi descoperim emoții care nu se pot scrie cu pixul, noi descoperim copii de calitate ai României, noi descoperim educația a mii de familii care au încă valori, respect, bunătate, ambiție și care au crescut cea mai mare comoară a acestei țări, copii lor. Noi, aici, descoperim că aceste TABERE organizate cu mult curaj de profesori, învățători, antrenori arată că aceștia nu și-au pierdut încrederea în copiii noștri.

Cu această ocazie le mulțumesc tuturor profesorilor care ne-au călcat pragul și au avut curajul și încrederea să vină la noi. Mă înclin în fața dvs cu respect.

Grupuri de copii care ne-au bucurat cu prezența lor.

Multumesc!

Voi sunteți eroii României!

S-ar putea să-ți placă și...

Rezerva acum

Vouchere de vacanta


This will close in 20 seconds