Povestea noastră începe într-o zi de vară ….aflam că în viața noastră va veni Clara Casiana … și ne trebuie o casa mai mare, ne trebuie gradină, ne trebuie curte, ne trebuie multe lucruri! Și așa începem căutările ….unde ne mutăm, în ce zonă, o pleiadă de întrebări existențiale. Eu, venind din altă țară, îmi doream zone aglomerate, pline de oameni, să pot socializa, suplinind astfel lipsa familiei și a prietenilor și totuși … începem căutările și, cu un buget redus, ne găsim o căsuță simplă ,construita doar 40%, care avea să devină casa visurilor noastre!

Am decis s-o luăm! Am început să construim și din acest moment începe totul…începutul este cel mai greu…..lipsa banilor, lipsa de experiență în a alege o firma de construcție sau “meseriași”! Eram tineri și tinerețea face greșeli, multe greșeli, dar așa se învață, așa se formează si apar cele mai frumoase povești!

Și totuși era septembrie – octombrie când am făcut achiziția acestei case ….și am reușit să dormim pe 31 decembrie 2016, ultima zi din acel an, pe o canapea, undeva într-un colț. O bună prietenă, arhitectă, regândește interiorul casei, pentru că era proiectată ca o casă simplă. Ne-am dorit să facem din ea o casă de vacanță…și am reușit !

Am început să lucrăm la interioarele celor patru camere de la etajul unu și am reușit să mobilăm, așa cum am putut, cu câte un dulap donat, cu câte un pat din pal laminat (cel mai ieftin de pe piață). Ne-am dat “peste cap” să punem în curte piatră naturală și am cumpărat o masă și o umbrelă, un aragaz și 2 mingi pentru copii, am pus gazon frumos … si așa am ajuns în iulie. Atunci am deschis și porțile căsuței noastre.

Și clienții au început să apară, timid la început …. și să ne bucure … și să ne ajute spiritual, psihic, dar și financiar….și s-au bucurat clienții noștri de căldura noastră sufletească, de curățenie, de aer curat, de liniște, de zâmbete și ne-au obligat, prin comportamentul lor, prin satisfacția de pe chipul lor, să ne dorim să ne implicăm mai mult și să fim mai buni, mai creativi, mai puternici, să ne depășim limitele!

O poveste adevărată pe care am creat-o împreună cu ei, pentru ei și pentru asta le mulțumim! Nu ne-am imaginat că visul nostru de la un moment dat să se împlinească atât de repede și de frumos, cu ajutorul VOSTRU și pentru asta aveți respectul și dragostea noastră!

Rezerva acum

Vouchere de vacanta


This will close in 20 seconds