Prima mea intalnire – Marea sufletului meu  

Frumosul judet de la malul marii doarme linistit, incepand cu: zona de plaja salbatica Corbu ,Vadu Oi  si continuand cu: Mamaia Nord, Mamaia Sat, Plaja Modern, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti, Saturn, Neptun, Mangalia si asa mergem pana in Vama.

Atata frumusete, atatea culori diferite, plaje cu diferite “caractere”, incepand de la concerte de lux, salbaticie sau liniste pentru copii!

Totul intr-un singur cuvant, Constanta.

Oare Marea Neagra este neagra sau albastra? Acesta a fost primul gand al meu cand am pasit in aceasta tara. Si, da, am descoperit ca este albastra, uneori alba, inghetata cu zapada, uneori tulbure si alte dati limpede. Toate reprezentate de aceasta mare ciudata, dar maginifica.

La inceput era frig, atat de rece totul. Tara noua, oameni noi. A fost atat de greu sa-mi incalzesc sufletul, dar ei au reusit sa îmi ofere atata caldura, pace si dragoste pentru ca, cei mai buni romani, cum zic eu mereu, sunt prietenii mei.

Dupa ce mi-am incalzit sufletul, am inceput sa deschid ochii si sa vad. Am vazut cu ochii unui copil ce inseamna viata, libertate, vantul care batea tare si ma ducea in Vama, in Mamaia Am vazut un foc de tabara, o chitara, ba o muzica rock, ba un retro de vara …..am inceput sa vad.

Am inceput sa traiesc, dar cum sa traiesc printre atatea culori diferite, atatea statiuni tursitice diferite, intr-un singur oras de pe malul marii. Totul era ciudat.

Asa s-a produs minunea, mergand pe malul mariii, pe aceeasi mare, ba urci, ba cobori, mai  in dreapta, mai in stanga, culoriile difera, dar ramane acelasi nume, MAREA NEAGRA.

S-ar putea să-ți placă și...

Rezerva acum

Vouchere de vacanta


This will close in 20 seconds